Repair Cafe Odense

Velkommen til Repair Cafe Odense!

Vi er en non-profit organisation dedikeret til at hjælpe vores samfund med at reducere affald og fremme bæredygtighed ved at give vejledning og værktøjer til reparation af forskellige ting.

Hos Repair Cafe Odense mener vi, at reparation er en kraftfuld at bekæmpe smid-kulturen på og forlænge levetiden på vores varer. 

Vi tilbyder et imødekommende og støttende miljø, hvor folk kan bringe deres ødelagte genstande og modtage vejledning om, hvordan de skal repareres. Vores dygtige frivillige vil give dig de nødvendige værktøjer og viden til at reparere dine genstande, uanset om det er en ødelagt brødrister, en flænset skjorte eller et punkteret cykeldæk.

Vores mission er at fremme en kultur for reparation og genbrugog vi sigter mod at give folk mulighed for at tage en aktiv rolle i at vedligeholde de genstande, de ejer. Ved at reparere i stedet for at kassere kan vi reducere spild og spare penge, samtidig med at vi fremmer en stærkere en stærkere fællesskabsfølelse..

Så hvis du har noget, som du gerne vil reparere, eller hvis du gerne vil være en del af vores fællesskab og bidrage med dine færdigheder, så kom og besøg os på Repair Cafe Odense. Lad os skabe en mere bæredygtig fremtid, en reparation ad gangen!!

da_DKDansk