Repair Cafe Odense

Børnenes Ø in Odense

Throughout the summer months Byens Ø (city island) became Børnenes Ø (children’s island).  At Odense harbor there were workshops with art, graffiti, and many other fun activities such as mini-golf, soccer, rollerblading, silent disco and even a Ferris wheel was installed for the children to enjoy. Repair Café Odense hopped on the opportunity to start teaching children about repair…but in their own field of expertise = toys.

Vores workshops blev afholdt hver torsdag fra d. 2.nd til 23 juli.rdMed hjælp fra børnene og deres forældre fik vi repareret legetøj der ellers skulle være blevet smidt ud. Efter en succesfuld reparation fik børnene selvfølgelig lov til at lege legetøjet de have arbejdet på med hjem.
Det er meget vigtigt at lærer børn omkring bæredygtighed i en ung alder. På denne måde vil børnene vokse op til at blive mere miljøvenlige og -bevidste voksne.

Husk at man hos Repair Café Odense har mulighed for at låne værktøjssæt så forældre kan lærer deres børn om reparetion derhjemme! Kontakt os, eller kom forbi til vores næste event for at låne et værktøjssæt og komme igang!

“Repair - Reuse - Reduce - Recycle” er lige vigtigt i alle aldersgrupper.

da_DKDansk